چقدر باید برای #چرای بی رویه دام بپردازید در 10 ماه

چقدر باید برای #چرای بی رویه دام بپردازید در 10 ماه

چقدر باید برای #چرای بی رویه دام بپردازید در 10 ماه

Blog Article

وی یادآور شد: با تداوم این روند، سال‌به‌سال در اثر چرای مفرط، گیاهان مرغوب و خوش‌خوراک کاهش و به‌جای آنها گیاهان بی‌مصرف برای دام و چه‌بسا گیاهان سمّی و غیر خوش‌خوراک جایگزین می‌شوند.

دکتر نوبت هیچ گونه مسئولیتی در قبال تایید محتوای نظرات ندارد عالی

خاک سطحی که دارای مواد آلی، حاصلخیزی و عمر خاکی بالایی است، به جای دیگری منتقل می‌شود. به عنوان مثال، هنگامی که کشاورزان قبل یا بعد از رشد یک فصل و برداشت محصولات، خاک را شخم می‌زنند، ممکن است آن را برای هفته‌ها یا ماه‌ها در معرض عناصر فرسایش قرار دهند. فرسایشِ خاک باعث کاهش بهره‌وری زمین‌های زراعی شده و به آلودگی آب‌های مجاور، تالاب‌ها و دریاچه‌ها منجر می‌شود.

فرسایش، حاصلخیزی خاک را کاهش می‌دهد که می‌تواند بر عملکرد محصول تأثیر منفی بگذارد. تبدیل خاک‌های طبیعی به بسترهای کشاورزی اغلب نمی‌تواند خاک را حفظ کند و بسیاری از گیاهان زراعی مانند قهوه، پنبه، نخل روغنی، سویا و گندم در واقع ممکن است فرسایش خاک را افزایش دهند.

پیش‌تر نیز اسماعیل کهرم، کارشناس محیط زیست و بوم‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به نابودی مراتع در پی ازدیاد سه تا get more info چهار برابری چرای دام در کشور، اظهار کرد: این میزان دام موجود سبب نابودی پوشش گیاهی در مراتع، رشد بیابان‌زایی و افزایش ریزگردهای داخلی می‌شود.

احمد رضا حائری: نامه سرگشاده من از زندان قزل حصار به “اقلیت حاکم”

کلیه‌ی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فن‌آوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.

۱۴ نکته که خطر بیابانی شدن ایران را به ما یادآوری می‌کنند

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

نهضت مقاومت ملی ایران: آینده‌ی آزادی مِلَل در چشم‌انداز سقوط دیکتاتورها

علیرضا متلی:سیمبا گفت: پنج‌شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳ در ۱۷:۳۶ عالی

وی با بیان اینکه پوشش گیاهی موجود در مراتع می‌تواند غذای مناسبی برای دام باشد، اظهار کرد: با بایر شدن زمین‌ها و بی‌حاصلی خاک از گیاهان، باد و طوفان ریزگردها را به سمت شهرها سوق خواهد داد و سلامتی مردم به دلیل هجوم ریزگردها و آلاینده‌ها در معرض خطر قرار می‌گیرد.

پورطهماسبی تاکید کرد: باید نگاه ما به منابع طبیعی تغییر کند و قطعا این شکل از توسعه بیشترین آسیب را به منابع طبیعی می‌زند.

این پدیده‌ها به صورت متوالی یکی پس از دیگری اتفاق می‌افتد.

Report this page